evaluareDupa absolvirea Facultatii de Mine din Petrosani la sectia de topografie in 2001 si a Colegiului Univ. Tehnic si de Administratie la sectia Institutori – lb. engleza in 2000 mi-am inceput activitatea ca instituto de lb. engleza la o scoala gimnaziala din Petrosani iar dupa 1 an m-am angajat ca traducator de limba engleza la Regia de Apa din Petrosani unde am lucrat timp de 4 ani. In 2006 am dat concurs pentru postul de preparator la Universitate unde in prezent sunt sef de lucrari dr. ing. In 2002 am obtinut Autorizatia de limba engleza pe baza studiilor de la Colegiu iar in 2004 am participat la cursurile de evaluator imobiliar organiza
te de ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania) in urma carora am obtinut certificatul pentru proprietati imobiliare.
De-a lungul timpului am colaborat cu diverse firme atat pentru realizarea de traduceri documente tehnice si interpretare in timpul intalnirilor cu colaboratorii straini (ex. GEROM, UMIROM, CNH, etc.) iar in domeniul evaluarilor am colaborat in special cu Volksbank Romania unde am facut peste 500 de evaluari si Compania Inchideri Mine, EM Lonea, Primaria Baru Mare (unde am evaluat tot patrimoniul lor) precum si cu diverse firme din Valea Jiului care aveau nevoie de evaluari pentru impozitare, firme care mi-au devenit clienti fideli revenind la mine la fiecare 3 ani pentru reevaluari.